Lediga tjänster

Fordonstekniker

√Ąr du tekniskt kunnig och samtidigt fordonsintresserad? D√• s√∂ker vi dig som tekniker till oss p√• Fast Car. ¬†

Det här erbjuder Fast Car
Ett familjeföretag som brinner för USA bilar som värdesätter dig och dina kompetenser. Hos oss kommer du ges utrymme att växa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som tekniker utför du service och reparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Du tycker om att både arbeta självständigt samt att samarbeta med kollegor. Du vill vara en del av att skapa en välfungerande arbetsplats genom laganda. Tillsammans har vi som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse.

Vad vi önskar av dig
Vi tror att du har erfarenhet som tekniker och vi ser att du troligtvis arbetar inom fordonsbranschen idag. Vidare har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av amerikanska bilar är meriterande. Du bör ha god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

√Ėvrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Fast Car i Kungsängen, Stockholm. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta rekryterande chef på 073-0236234 eller skicka ett mail.

Urvalsarbetet sker löpande.

Vid ansökan bifoga CV och ev personligt brev. Ansökan görs via mail till oss här: Sök tjänsten

Vi ser fram emot din ansökan!